Dubbla lagvinster i Snöflingan !

Efter dagens 3 varv på Snöflingan står det klart att det blir dubbla guld till de norrlänska lagen.

I ungdomsklassen blev det en rätt överlägsen seger från start till mål för Norrland Putting Kids och det skillde tillslut 22 slag ned till plats två.

Laget från vänster: Josef Bane, Matteus Lundin (Ö-vik), Jonathan Näslund, Oscar Holmlund.

I junior/u23 var det länge spännande men efter en stark avslutning kunde tillslut lag Glada Hudik Norr ta hem guldet med 10 slag.

glada-hudik-norr-gold
Laget från vänster: Jonathan Elfving, Alva Kvarnström, Ture Rodling, Elias Elfving.

I morgon avslutas den individuella tävlingen med ett avslutande varv och i ungdomsklassen delar Josef Bane ledningen med Emanuel Lippert från Eskilstuna BGK inför det avslutande varvet.

I juniorklassen hittar vi Elias Elfving på en andra plats inför det sista varvet, endast 1 slag efter ledande Anton Eriksson medan i U23 har vi Jonathan Elfving på 6:e plats endast 3 slag från andra platsen.

Spelet återupptas i morgon klockan 09:00 och går att följa på denna länk.

Tillbaka till föregående sida

Vi sponsrar Sundsvalls BGK