Framstående spel i City Golf Tour

Sundsvalls Bangolfklubb (BGK) arrangerade i helgen deltävling 3 i City Golf Tour omfattande tävling som lockade flera deltagare från hela landet. Många av våra lokala deltagare presterade väldigt bra och det var lokala segrar i samtliga klasser.

Tävlingen var uppdelad i tre klasser: Ungdom, Bredd och Elit. Deltagarna från Sundsvalls BGK och Skönsbergs SK från Sundsvall visade sig vara bäst förberedda.

I ungdomskategorin stod Jonathan Näslund från Sundsvalls BGK som vinnare med totalt 178 slag och ett snitt på 29,7 över sex varv.
Jonathan avslutade tävlingen med en imponerande -38 i förhållande till par. Josef Bane och Olle Östman, båda också från Sundsvalls BGK, tog andra och tredje plats med 184 respektive 186 slag.

I breddkategorin visade William Forslund från Skönsbergs SK enastående spel. Med ett snitt på 26,6 och totalt 186 slag, levererade han en fantastisk prestation som slutade med en otrolig -66 i förhållande till par. Niklas Castenäs från Sundsvalls BGK följde tätt efter med 196 slag, vilket resulterade i en -56 i förhållande till par.

I elitklassen triumferade Joakim Ring från Sundsvalls BGK med en total på 176 slag över sju varv, vilket ger ett snitt på 25,1 slag per varv. Hans imponerande prestation ledde till att han avslutade tävlingen med en häpnadsväckande -76 i förhållande till par. Morgan Munter, även han från Sundsvalls BGK, tog andra plats med 183 slag och -69 i förhållande till par. Skönsberg SKs bäst placerade spelare i elitklassen var kom från Mattias Brännström, som slutade på en femte plats med totalt 187 slag och -65 i förhållande till par, alltså ett slag sämre än sin klubbkamrat William som spelade i breddklassen. Det är också värt att notera det enastående låga varvet i tävlingen. Detta presterades av Morgan Munter från Sundsvalls BGK och Mattias Hägglöf från Sundbyberg i elitklassen med ett imponerande resultat på 22 slag.

Vi gratulerar alla vinnare och deltagare för deras framstående spel och ser fram emot fler tävlingar med lika spännande och intensiv konkurrens.

Att se Sundsvall representerat så framgångsrikt i denna tävling gör oss stolta och förväntansfulla inför framtida tävlingar.

Tillbaka till föregående sida

Vi sponsrar Sundsvalls BGK