Josef vinner Snöflingan

Sundsvalls BGK´s Josef Bane vinner efter ett spännande avslutningsvarv ungdomsklassen i Snöflingan 2023.

Inför sista rundan var han i delad ledning tillsammans med Emanuel Lippert från Eskilstuna BGK och det var två riktigt taggade spelare som gjorde upp på de sista 18 banorna. Det var dock Josef som gick vinnande ur vad som skulle bli en holmgång med lågt resultat.

Emanuel gick in på låga 31 medan Josef sprang in på fantastiska 27 slag !

Varvets mest uppmärksammade spel kom på bana 15 där Josef slog ett helt perfekt slag med en studs i sargen som skruvade sig i helt rätt riktigt och ner i hålet, ett slag som framkallade många gratulationer från många äldre spelare, ledare och domaren.

Detta innebar att Josef tar hem guldet med en marginal på 4 slag, stort grattis säger vi från klubbens sida !Med detta reser vi hem från Borås med ett guld i lagtävlingen samt ett individuellt guld, lägg där till guldet i lagtävlingen i Junior/U23 samt Elias Elfvings guld i individuella juniorklassen så har våra norrlänska ungdommar visat att man är att räkna med.

pudding-kids-gold 
Klubbens spelare som deltog i Snöflingan 2023 från vänster: Josef Bane, Matteus Lundin (ö-vik som ingick i lagtävlingen), Jonathan Näslund, Oscar Holmlund.

Tillbaka till föregående sida

Vi sponsrar Sundsvalls BGK