Ungdoms SM 2021

Ungdoms SM avgjordes 29 juli till 31 juli nere i Uppsala och det blev ett fint medaljregn för oss i Sundsvalls BGK.
Inte mindre än 8st medaljer och utsedda till bästa klubb under hela tävlingen blev resultatet.

I klassen "Pojkar A" blev det både guld och brons via Max Zackrission och Anton Näsberg.
Max slog även till med ett nytt banrekord på 24 slag, mycket imponerande !

dsc_0349

I klassen "Pojkar B" blev det storslam där vi tog både guld, silver och brons !
Guld till Wille Söderlund, som även passade på att tangera Max nysatta banrekord på 24 slag.
Wille hade dessutom tävlingens lägsta resultat över de 4 rundorna, 110 slag ger ett snitt på 27.5 slag per varv !
Silvret gick till Turbo Temmel och brons till Oscar Holmlund.

dsc_0355

I klassen "Pojkar C" blev det silver till Jonathan Näslund och brons till Josef Bane.
Josef brons kom efter särspel mot Lucas Mossberg från Tantogården då de låg lika efter de 4 rundorna.

dsc_0362

Slutligen i klassen "Flickor B" så blev det ett brons till Wendela Dusthall.

dsc_0351

Sist men inte minst så tog vi hem vandringspriset "koskällan" som delas ut till bästa föreningen under SM.
Detta trots att våra spelare endast deltog i MOS tävlingen så ledde våra framgångar till att vi blev bästa förening.

• Skribent: Anders Näslund
  • Uppdaterad: 2021-12-29