Snöflingan 2023

Årets upplaga av Snöflingan gick av stapeln 25 - 26 februari nere i Borås och från klubben fanns Oscar Holmlund, Josef Bane och Jonathan Näslund på plats för att deltaga.

Underlaget  som tävlingen spelades på var filt, vilket för våra ungdomar är väldigt nytt då våra anläggninar är av typen MOS.

Efter en lång resa med natttåg tillsammans med spelare från Skönsbergs SK och Örnsköldsvik MGK ankom vi på torsdagen till Borås för träning innan tävlingen.

I snöflingan tävlar man både i lag och induviduellt och vi kom hem med guld i båda tävlingsmomenten.

I lagtävlingen vann Oscar, Jonathan och Josef guld i lag tillsammans med Matteus Lundin från Örnsköldsvik.
Samtidigt vann även Junior/U23 laget från Örnsköldsvik  guld i deras klass.

Mer om lagtävlingen går att läsa i denna artikel.

pudding-kids-gold

På lördagen fortsatte det den individuella tävlingen med ett avslutande varv och även där bärgade Josef guld i ungdomsklassen.
Detta efter en spännande kamp mot Emanuel Lippert från Eskilstuna där Josef stod som vinnare efter fantastiska 27 slag !.

Mer om den individuella tävlingen går att läsa här.

josef-vinner-snoflingan-2023

• Skribent: Anders Näslund